Ανακοίνωση Σ.Ε.Ο.Λ. με αφορμή τα Εργατικά Ατυχήματα
28 Ιουλίου 2020

 

 

Θλιβερή μέρα η Πέμπτη, 23 Ιουλίου, για τον κατασκευαστικό κόσμο της Λεμεσού αλλά και της Κύπρου ευρύτερα, αφού χθες σημειώθηκαν δύο ατυχήματα σε εργοτάξια της πόλης μας.

Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των ίδιων των εργοδοτών, του Τμήματος Επιθεωρήσεως Εργασίας, αλλά και του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Λεμεσού και της Ομοσπονδίας μας, είτε με τη λήψη αυξημένων μέτρων ασφάλειας, είτε με την συνεχή κατάρτιση σε θέματα Α&Υ συνεχίζουμε να βιώνουμε γεγονότα όπως τον θάνατο των δύο συναδέλφων και συνανθρώπων μας.

«Η Ασφάλεια είναι ευθύνη όλων μας.

«Η Aσφάλεια σου μας αφορά και σε αφορά»

Με υπευθυνότητα και επιμονή ο Σύνδεσμος Εργολάβων Οικοδομών Λεμεσού θα συνεχίσει να συμπαραστέκεται στους εργοδότες εργολάβους αλλά και εργαζομένους του κατασκευαστικού τομέα της Λεμεσού και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για την δημιουργία και εμπέδωση Κουλτούρας Ασφάλειας στους χώρους των εργοταξίων μας μέχρις ότου να μπορούμε να επιστρέφουμε στα σπίτια και τις οικογένειες μας μετά από μια κοπιαστική μέρα εργασίας σώοι και αβλαβής.

Εκφράζουμε τα Ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων και την αμέριστη συμπαράσταση μας στους συναδέλφους και εργοδότες των.

 

 

Λεμεσός 28 Ιουλίου, 2020