Συνάντηση του Δ.Σ του Σ.Ε.Ο.Λ. με την Ανώτερη Τεχνικό του Συμβουλίου Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών του Επαρχιακού γραφείου Λεμεσού
19 Απριλίου 2022
Την Τρίτη, 19 Απριλίου, κατά τη διάρκεια συνεδρίας του Δ.Σ., πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Ανώτερη Τεχνικό του Συμβουλίου Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών του Επαρχιακού γραφείου Λεμεσού, Κυρία Κρίστα Μηνά.
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου καλωσόρισε την παρευρισκόμενη και την ευχαρίστησε για τη παρουσία της. Αναφέρθηκε στο σκοπό της συνάντησης ο οποίος δεν είναι άλλος από τον συντονισμό των ενεργειών μεταξύ των δύο οργανισμών με στόχο την πάταξη της παράνομης εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών στη Λεμεσό.
Ο έλεγχος της οικοδομικής δραστηριότητας από τους εντεταλμένους λειτουργούς του Σ.Ε.Ε.Ε. και η τήρηση των κανονισμών και νόμων που διέπουν την βιομηχανία αποτελούν στόχο υψίστης προτεραιότητας για τους οργανωμένους Εργολάβους έτσι ώστε να καταπολεμηθεί ο αθέμιτος ανταγωνισμός στον κλάδο.
Η συνάντηση ήταν πολύ εποικοδομητική καθώς εκφράστηκαν απόψεις και εισηγήσεις και από τα δύο μέρη για διάφορα θέματα τα οποία θα ληφθούν σοβαρά υπόψη από το Σύνδεσμο για προώθηση επίλυσης των θεμάτων.
Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο με αφορμή την επικείμενη αφυπηρέτηση της Κας. Μηνά από την δημόσια υπηρεσία απένειμε στην ίδια τιμητική πλακέτα για την πολύχρονη προσφορά της στην κατασκευαστική βιομηχανία της πόλης και επαρχίας Λεμεσού.