58η Γενική Συνέλευση Σ.Ε.Ο.Λ.
18 Μαΐου 2018

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 58ης  Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Λεμεσού που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018, στο Οίκημα του Συνδέσμου

Στη λογοδοσία για τη τριετία 2015-2018 επιβεβαιώθηκαν οι στόχοι του Συνδέσμου, που δεν είναι άλλοι από τη συνεχή εκπαίδευση,   την συνεχή πληροφόρηση των εργολάβων μελών μας ως προς τις καθημερινές εξελίξεις στα διάφορα θέματα και νομοθεσίες, τη προάσπιση των κοινών συμφερόντων των μελών, ως επίσης και τη δράση στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου μας.

Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση και έγκριση της Ετήσιας Οικονομικής Κατάστασης του Συνδέσμου για το έτος 2017 από τον Ελεγκτή της P.K.F. Savvides & Co Ltd.

Παρουσιάστηκε και εγκρίθηκε η Έκθεση Πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου από το Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Γιάννη Μαρκίδη.

Τέλος πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες για την εκλογή και την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τα έτη 2018-2021 και ακολούθως όλοι οι παρευρισκόμενοι παρακάθισαν σε δείπνο που παρέθεσε ο Σύνδεσμος.

Ως αποτέλεσμα των διαδικασιών και με βάση το Καταστατικό του το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβουλίου του Συνδέσμου μας, παρακάθισε στην 1η του Συνεδρία στις 14-05-2018 και καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως:

 

Γιάννης Μαρκίδης Πρόεδρος                                                            

Χάρης Ιωάννου Αντιπρόεδρος                                                          

Αντωνάκης Χριστοφή Γραμματέας

Δημήτρης Χριστοδούλου Ταμίας

Δημήτρης Χριστοφίδης Εισπράκτορας

Πέτρος Λοΐζου Μέλος

Μάριος Νεοφύτου Μέλος