59η ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Σ.Ε.Ο.Λ.
09 Οκτωβρίου 2018

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θέμα: 59η ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Σ.Ε.Ο.Λ. 

Καλείστε στην 59η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Λεμεσού, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Οκτωβρίου,  2018 και ώρα 6.00μ.μ στο Οίκημα του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Λεμεσού με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη.

 

            Ημερήσια Διάταξη:

 

1.            Παρουσίαση από εκπροσώπους της Διαπραγματευτικής Επιτροπής της Ο.Σ.Ε.Ο.Κ. του Προσχεδίου Νόμου με τίτλο: «Ο Περί Εργοδοτουμένων στην Οικοδομική Βιομηχανία (Βασικοί Όροι Υπηρεσίας) Νόμος του …..» σε συνδυασμό με τα άρθρα της νέας Συλλογικής Σύμβασης που προβλέπεται να ανανεωθεί παράλληλα. 

2.            Ανάκληση της απόφασης της 57ης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης (14 Μαρτίου 2018) με κύριο θέμα την έγκριση του πιο πάνω Νόμου.

3.            Λήψη απόφασης για τελική Έγκριση ή Απόρριψη του προταθέντος Προσχεδίου Νόμου με τίτλο: «Ο Περί Εργοδοτουμένων στην Οικοδομική Βιομηχανία (Βασικοί Όροι Υπηρεσίας) Νόμος του …..»

 

Προτρέπονται όλα τα μέλη όπως προμηθευτούν από τον Σύνδεσμο και μελετήσουν το «Προσχέδιο Νόμου περί Εργοδοτουμένων…..» καθώς επίσης και την προτεινόμενη νέα Συλλογική Σύμβαση για καλύτερη προετοιμασία πριν από την Συνέλευση.

Ο χρόνος έναρξης των εργασιών θα τηρηθεί πιστά και παρακαλούνται όλα τα μέλη όπως προσέλθουν στη συνέλευση έγκαιρα.

 

Με εκτίμηση,

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Γιάννης Μαρκίδης

Πρόεδρος