Ενημερωτική Διάλεξη για τον «περί της Σύστασης Επιθεωρήσεων στο Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και κοινωνικών Ασφαλίσεων νόμο του 2020
10 Μαρτίου 2022

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Λεμεσού, σας προσκαλεί στην πιο πάνω διάλεξη η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Μαρτίου, 2022 και ώρα 5.00μ.μ στο οίκημα του Συνδέσμου,  Στυγός 45, 3117, Λεμεσός.

Την πιο πάνω διάλεξη θα παρουσιάσει ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Άντης Αποστόλου, μαζί με λειτουργούς του τμήματος του. Στην εκδήλωση θα παραστούν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κ. Στέλιος Γαβριήλ, ο Διευθυντής της Ο.Σ.Ε.Ο.Κ. κ. Γιάννος Πουμπουρής, καθώς επίσης και ο πρώτος Επιθεωρητής Εργασίας του Επαρχιακού Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας της Λεμεσού κ. Ευάγγελος Σωκράτους, μαζί με επιθεωρητές του τμήματος του

Θεωρούμε ότι η εν λόγω διάλεξη αποτελεί βοηθητικό παράγοντα στην όλη προσπάθεια που καταβάλλει το Διοικητικό Συμβούλιο για ενίσχυση των ελέγχων στα εργοτάξια μας και εφαρμογή των νομοθεσιών και κανονισμών που διέπουν τόσο τα εργασιακά θέματα, αλλά και τα θέματα ασφάλειας και υγείας στους χώρους εργασίας.

 

Οι απόψεις και εισηγήσεις σας είναι αναγκαίες για την επίλυση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζουμε στον κλάδο και θα καταγραφούν, έτσι ώστε να μπορέσομε να προωθήσομε την επίλυση όσον το δυνατό περισσότερων θεμάτων που δυσχεραίνουν την παραγωγικότητα και τον υγιή ανταγωνισμό.