ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Σ.Ε.Ο.Λ : ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ.
03 Αυγούστου 2018

 

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

 

 

Προς όλα τα Μέλη

του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Λεμεσού

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Θέμα:   ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ.

 

 

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου μέσω των επαρχιακών Συνδέσμων Μελών της έχει αποφασίσει να στηρίξει έμπρακτα τις τιτάνιες προσπάθειες που καταβάλλονται για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Ελλάδα, τόσο σε περιουσίες και στο φυσικό περιβάλλον όσο και στις υποδομές της χώρας.

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Οικοδομών Λεμεσού μέσα σε αυτά τα πλαίσια απευθύνεται σε εσάς με σκοπό την δραστηριοποίηση όλων ανεξαιρέτως των μηχανισμών του για την συλλογή όσο το δυνατό μεγαλύτερου ποσού εισφορών για το σκοπό αυτό.

Στην αμέσως επόμενη συνεδρία του το Διοικητικό Συμβούλιο θα αποφασίσει για το ύψος του ποσού της συνεισφοράς του ταμείου του Συνδέσμου το οποίο θα ενισχύσει τη συνολική προσφορά του εργοληπτικού κόσμου της Κύπρου σε τούτη την προσπάθεια.

H συγκέντρωση των χρημάτων θα γίνεται μέχρι το τέλος του μήνα Σεπτέμβρη 2018 με έναν εκ των πιο κάτω τρόπων:

α)      α)    με την αποστολή της εισφοράς σας, επιταγής εκδομένης στο όνομα του Συνδέσμου Εργολάβων Λεμεσού, ταχυδρομικώς χρησιμοποιώντας τον εσώκλειστο     φάκελο στη διεύθυνση του Συνδέσμου

β)         β)     με κατάθεση ή έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμο του Σ.Ε.Ο.Λ.

              ή

γ)    με την παράδοση της εισφοράς σας στις Γραμματειακές Υπηρεσίες του Συνδέσμου       εντός των ωρών εργασίας του γραφείου, 08:30 – 13:00 και 14:30 – 17:00.

 

Σε περίπτωση κατάθεσης της εισφοράς σας στο πιο πάνω συγκεκριμένο λογαριασμό παρακαλούμε όπως βεβαιώνεστε ότι το όνομα σας ή της εταιρείας σας καταγράφεται επί του εντύπου για σκοπούς τήρησης των αρχείων μας και εφαρμογής διάφανων διαδικασιών.

 

Η απόδειξη είσπραξης της εισφοράς σας θα αποσταλεί ταχυδρομικώς εντός των αμέσως επόμενων ημερών από την ημέρα επαναλειτουργίας του Συνδέσμου.

 

Σημειώνεται ότι ανάλογα με το ύψος του ποσού που θα συγκεντρωθεί από όλους τους Συνδέσμους, το Κεντρικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας θα αποφασίσει σε ειδική συνεδρία τον τρόπο ή το συγκεκριμένο έργο στο οποίο θα διαθέσει τα χρήματα.

 

Με εκτίμηση,

Γιάννης Μαρκίδης

Πρόεδρος.