ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ – ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΚΑΛΩΣΙΩΝ
08 Φεβρουαρίου 2019

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Οικοδομών Λεμεσού (Σ.Ε.Ο.Λ.), λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη του κλάδου μας, για συνεχή εκπαίδευση, για εμπλουτισμό των γνώσεων και δεξιοτήτων των μελών και του προσωπικού τους, ειδικά σε θέματα ασφάλειας και υγείας, αποφάσισε όπως εξετάσει τον βαθμό ενδιαφέροντος για τη διοργάνωση του πιο κάτω Εκπαιδευτικού προγράμματος σε συνεργασία με το «Κέντρο Παραγωγικότητας»  ΚΕΠΑ.

«ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ – ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΚΑΛΩΣΙΩΝ»

Παρόλο που η βουλή δεν έχει ακόμη θεσπίσει τη σχετική νομοθεσία που αφορά τις πιο πάνω εργασίες, το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας έχει εκφραστεί θετικά σε μια τέτοια νομοθέτηση μιας και θα αποτελεί το βασικό κορμό της προσπάθειας μείωσης των εργατικών ατυχημάτων από εργασίες σε ύψος.

Υπάρχει επίσης μια μεγάλη πιθανότητα οι ώρες εκπαίδευσης και το πιστοποιητικό παρακολούθησης να αποτελέσουν σημαντικά στοιχεία για εκπλήρωση των νομοθετικών απαιτήσεων στο μέλλον. 

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα είναι διάρκειας 28 ωρών και το θεωρητικό μέρος θα πραγματοποιείται τις απογευματινές ώρες μετά τις 5.00μ.μ. Το πρακτικό μέρος θα γίνεται σε ομάδες 3 ατόμων κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ωρών.

Σας επισυνάπτεται επίσης το σχετικό αναλυτικό ενημερωτικό έντυπο του προγράμματος.

 

Για τυχόν πρόσθετες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 25-352586.