Ergoliptis Web_Add

 

To περιοδικό "Εργολήπτης" εκδίδεται από την Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου (Ο.Σ.Ε.Ο.Κ.) από το 2009 και αποσκοπεί στη σφαιρική ενημέρωση των μελών των Συνδέσμων και των συνεργατών της, γύρω από τα διάφορα θέματα και εξελίξεις της Κατασκευαστικής Βιομηχανίας.

Το περιοδικό Εργολήπτης, το οποίο αποτελεί το εκφραστικό όργανο της Ομοσπονδίας και των Συνδέσμων της, εκδίδεται ανα εξάμηνο και σ΄αυτό καταγράφονται όλες οι δράσεις του Συμβουλίου και των Συνδέσμων - Μελών της, θέματα της επικαιρότητας, ειδήσεις, έρευνες, άρθρα από επιστημονικούς συνεργάτες και άλλα διαχρονικά θέματα που σχετίζονται με τον Κατασκευαστικό τομέα.

Διανέμεται στα μέλη των Συνδέσμων της Ο.Σ.Ε.Ο.Κ. και λοιπούς συνεργάτες, Κρατικές Υπηρεσίες και Επιτροπές, Συντεχνίες, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Εργολήπτες και οργανωμένα σύνολα που σχετίζονται με τον κλάδο.

Η Συντακτική Ομάδα της Ο.Σ.Ε.Ο.Κ. είναι στη διάθεση σας για ιδέες και θέματα τα οποία θα θέλατε να συμπεριληφθούν σε κάποιες από τις επόμενες εκδόσεις του "Εργολήπτη".

 

 

Επικοινωνία:

Κυριακή Αντωνίου

Λειτουργός Δημοσίων Σχέσεων Ο.Σ.Ε.Ο.Κ. / Υπεύθυνη Έκδοσης

Τηλ: 22 753629, 22 753606, Φαξ: 22751664

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: