Εγκαίνια Οικήματος 2010
26 Ιουλίου 2010

Η τελετή των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010 και ώρα 6.30μ.μ. από τον έντιμο Υπουργό Εσωτερικών κ. Νεοκλή Συλικιώτη. Η τέλεση του Αγιασμού έγινε από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν τα μέλη μας, οι Δημοτικές Αρχές της πόλης, Βουλευτές της επαρχίας μας, Κρατικοί Εκπρόσωποι, όλοι όσοι έχουν σχέση με την Οικοδομική Βιομηχανία και πολλοί άλλοι επίσημοι προσκεκλημένοι.

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον έντιμο Υπουργό Εσωτερικών κ. Νεοκλή Συλικιώτη. Έγινε παρουσίαση σύντομου ιστορικού του Συνδέσμου σε φιλμάκι στην αίθουσα εκδηλώσεων «Όμηρου Ιορδάνους».

Έγινε αναφορά για το εκλιπόντα πρώην πρόεδρου του Συνδέσμου κ. Όμηρο Ιορδάνους για την πλούσια προσφορά του προς την οικοδομική βιομηχανία αλλά και προς την κοινωνία γενικότερα. Ως ένδειξη εκτίμησης προς το πρόσωπό του ο Σύνδεσμος ονόμασε την αίθουσα εκδηλώσεων με το όνομά του.

Απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στο πρώην αντιπρόεδρο του Συνδέσμου κ. Τάκη Βασιώτη για τη σημαντική, πολύχρονη και ποικιλόμορφη συμβολή του στην αναβάθμιση του επαγγέλματος του εργολήπτη και της Οικοδομικής Βιομηχανίας στην επαρχία της Λεμεσού.

Μετά το πέρας των εργασιών ακολούθησε δεξίωση για όλους του παρευρισκομένους.

Παρουσίαση Εγκαινίων Οικήματος